Tel.: 82 / 526-130
RÉSZLETEK A VENDÉGKÖNYVBŐL

 

Sziasztok!
Nagyon sok helyen jártam már, kedvencem az olasz étel, de ilyen jó pizzát sehol nem találtam még mint nálatok. A legtöbb helyen a pizza széleit meghagyják az emberek, mert nincs rajta semmi és úgy íztelen, a tiétek viszont még üresen is finom, a szószról nem is beszélve. Egyszer bemennék megtanulni a titkos receptet :)
Sok sikert a továbbiakban is, mindenkinek ajánlom!

András
Sziasztok!
Nagyon sok helyen jártam már, kedvencem az olasz étel, de ilyen jó pizzát sehol nem találtam még mint nálatok. A legtöbb helyen a pizza széleit meghagyják az emberek, mert nincs rajta semmi és úgy íztelen, a tiétek viszont még üresen is finom, a szószról nem is beszélve. Egyszer bemennék megtanulni a titkos receptet :)
Sok sikert a továbbiakban is, mindenkinek ajánlom!
Attila
Mondhatjuk, hogy "körbekóstoltam" a Város pizzériát, de aztán csak visszatértem ide... :)
Az új webshop felület pedig kifejezetten tetszik!
Mariann
Sziasztok..Én nagyon meg vagyok az étteremmel elégedve,Kaposméröböl szoktunk rendelni,és még forró az étel amit rendelünk!Sok sikert a továbbiakban!
András


Sziasztok!

Nagyon sok helyen jártam már, kedvencem az olasz étel, de ilyen jó pizzát sehol nem találtam még mint nálatok. A legtöbb helyen a pizza széleit meghagyják az emberek, mert nincs rajta semmi és úgy íztelen, a tiétek viszont még üresen is finom, a szószról nem is beszélve. Egyszer bemennék megtanulni a titkos receptet :)

Sok sikert a továbbiakban is, mindenkinek ajánlom!

------------------------------------------------------

Attila

Mondhatjuk, hogy "körbekóstoltam" a Város pizzériát, de aztán csak visszatértem ide... :)

Az új webshop felület pedig kifejezetten tetszik!

------------------------------------------------------

Mariann

Sziasztok..Én nagyon meg vagyok az étteremmel elégedve,Kaposméröböl szoktunk rendelni,és még forró az étel amit rendelünk!Sok sikert a továbbiakban!

KÉPGALÉRIA

A megfelelő 00-ás liszt
A megfelelő 00-ás liszt 
 
Dagasztás utáni pontos kibucizás
Dagasztás utáni pontos kibucizás 
 
A bucik szakszerű tárolása
A bucik szakszerű tárolása 
 
Nyújtás fázisai 1.
Nyújtás fázisai 1. 
 
Nyújtás fázisai 2.
Nyújtás fázisai 2. 
 
Nyújtás fázisai 3.
Nyújtás fázisai 3. 
 
Olasz paradicsom a szósz alapja
Olasz paradicsom a szósz alapja 
 
A szósz felkenése csigavonalban
A szósz felkenése csigavonalban 
 
 
 
Lapáton a pizza
Lapáton a pizza 
 
Fatüzelésű kemencébe
Fatüzelésű kemencébe